Niet iedereen legt hetzelfde accent inzake veiligheid. Daarom bieden wij verschillende opties om dieven de toegang tot uw woning te verhinderen.

Robuust in serie

Inbrekers staan onder tijdsdruk. Hoe meer hindernissen men hen in de weg legt, des te sneller maken ze rechtsomkeer. Daarom bekommeren wij ons bij QTREX niet enkel om design en comfort, doch ook om beschermende en blokkerende factoren. Wij zijn er dan ook van overtuigd dat hierop niet bespaard mag worden.

Goed om weten: zelfs in de basisuitvoering beschikken de voordeuren van QTREX over doeltreffende beschermingsmechanismen. Supplementair bieden wij voorzorgsmaatregelen die deze standaardveiligheid nog verscherpen.

Zo leveren wij onze bijdrage om ongenodigde gasten buiten te houden.

Vele zaken helpen daadwerkelijk. Hoe massiever een deur hoe meer weerstand een inbreker ondervindt. Onze modellen bieden met een dikte van 125 millimeter een robuuste natuurlijke bescherming.
Al onze modellen hebben standaard een driepuntvergrendeling (dit in overeenstemming met het inbraakwerend beslag volgens WK2/RC2) en zijn uitgerust met een doorlopende metalen sluitlijst. Dit betekent in de praktijk dat potentiële inbrekers de complete lijst uit de kader dienen te breken wat een opmerkelijk zwaardere karwei is dan wanneer kleinere delen dienen verwijderd te worden. Dit obstakel verhoogd de drempel voor inbrekers aanzienlijk.

Drie-, vier- tot vijfpuntvergrendeling en automatische vergrendeling

Standaard beschikken QTREX voordeuren over een doeltreffende driepuntvergrendeling met twee zwenkhaken. De optionele vierpuntvergrendeling heeft een bijkomende zwenkhaak en een grendel. Bovendien is bij deze versie de deurvanger geïntegreerd.
Een interessant extraatje is de automatische vergrendeling. Hiermee hoeft u zich niet langer de vraag te stellen: „Heb ik de deur echt gesloten?“. Met deze optie vergrendelt de deur zich wanneer ze in het slot valt. De ontgrendeling gebeurt moeiteloos met de deurklink binnen of de sleutel buiten. Naar wens ook als motorslot met transponder of afstandsbediening verkrijgbaar.

Uithefbeveiliging

Alle portAL 112 modellen hebben standaard twee uithefbeveiligingen aan scharnierzijde (op aanvraag ook bij alle portAL 85 modellenen andere deuren). Hierdoor wordt het indringen door uitheffen sterk vermoeilijkt.

Deurvanger

Doeltreffender dan een deurketting. De deurvanger doet dienst als bijkomende vergrendeling van binnen en als kierstandhouder. Op deze manier wordt het ongewenste bezoekers onmogelijk gemaakt een voet tussen de deur te krijgen. De deurvanger wordt met de sleutel van buiten ontgrendeld.

Veiligheidsglas

Danzij een speciaal ontwikkelde polycarbonaatfolie blijft dit glas dicht ook als het springt – goed voor u, pech voor potentiële inbrekers. Overigens is het A1-veiligheidsglas DIN-gekeurd.

 
 Unilux aluminium voordeur