Eindeloze mogelijkheden

Bij Qtrex weten we dat iedereen uniek is. Daarom houden we rekening met uw persoonlijk stijl, visie en levenswijze. We bieden u de mogelijkheid aan uw raam te personaliseren en zo volledig te integreren in uw interieur en voorgevel: combineer zelf de gewenste houtsoort met de gewenste kleur en ga op zoek naar het gepaste alu-schaaldecor voor uw woning.

U heeft de keuze uit vijf verschillende houtsoorten, die  kunnen worden afgewerkt met verschillende finishes die voor elke houtsoort specifiek zijn ontwikkeld. De verschillende afwerkingsopties zijn milieuvriendelijk, beschermen het hout tegen schadelijke Uv-stralen en benadrukken de natuurlijke uitstraling van het materiaal.

  • De noorse den of Pinus Sylvestris groeit dicht bij de ijskoude noordpoolcirkel, waardoor de groeisnelheid veel lager is. Het hout heeft een dichte structuur en hogere dichtheid dan snelgroeiende bomen.
  • Eikenhout staat bekend om zijn hardheid. Het heeft  insect- en schimmelwerende eigenschappen omdat het een hoge concentratie aan tannines bevat.
  • Elzenhout wordt meestal gebruikt voor binnentoepassingen zoals het vervaardigen van meubels en raamframes. Dit komt omdat het hout uiterst goed bewerkbaar is.
  • Het hout van de lariks staat bekend om zijn degelijkheid. Zelfs in een natte omgeving of onder water, het is onder alle omstandigheden duurzaam. Het hout heeft een vrij hoge dichtheid en een goede hardheid en stijfheid.
  • De twee voornaamste eigenschappen van het exotische hardhout meranti zijn duurzaamheid en schoonheid. Het hout wordt meer en meer gebruikt in woningen waar zowel design als kwaliteit centraal staan.

187 KLEUREN VOOR DE FINISH VAN UW HOUTEN BINNENFRAME

  • 20 transparante of semitransparante glazuurkleuren
  • 167 RAL-kleuren 

2132 KLEUREN OF DESIGNS VOOR DE ALUMINIUM BUITENSCHIL

 
 Unilux RAl-kleuren