Unilux Maxxiglass Gevelsysteem Fineline

De naam is zoals het programma. FineLine overtuigt door zijn slanke en tegelijk massieve stijl-regel-constructie. Door de gerafineerde verbindingstechniek kunnen zelfs ingewikkelde eisen op een kwalitatieve manier ingevuld worden.

Voorbeeldige stevigheid

QTREX gebruikt uitsluitend massief vlak- of lagenverlijmd hout. Het wordt beschut door een weerbestendige aluschaal die ook de glasschijf vasthoudt. Deze sterke grondstof evenals de uitgeknoblede, onzichtbare verbindingstechniek van stijlen en regels verzekeren ook bij grote, verdieping overschrijdende elementen een maximum aan stevigheid.

 

Oppervlakken

Een streling voor het oog: de grote glasoppervlakken maken een individuele binnenruimte mogelijk. De slanke, elegante FineLine-gevelelementen zijn verkrijgbaar in verschillende houtsoorten en -kleuren, uitvoeringen en aluminium-buitenkleuren die naadloos aansluiten bij het QTREX hout-alu-ramenprogramma. Ook met drievoudige warmteisolerende beglazing mogelijk.

Energie-effeciëntie

Dankzij de thermisch onderbroken opzetconstructie wordt een optimale isolatie naar passiefhuisstandaard bereikt. De warmte blijft binnen, de kou buiten.

Esthetiek

Massief hout, perfect in scène gezet. De aansluiting met de bodem met stijl- en regelprofielen is er een voorbeeld van welke belangrijke functie de hoogwaardige oplossingen voor QTREX hebben.

Verwerking

Kijk van dichtbij en let op de details, elke QTREX constructie verbergt veel maatwerk.