Unilux Maxxiglass grote deuren Jumboline

Hoge raamelementen worden steeds geliefder. Mooi als ook de balkondeuren “meegroeien”. Waar de standaard balkondeuren tot 2,60 meter hoogte reiken, zijn de JumboLine-balkondeuren verkrijgbaar tot 3,00 meter. De sleutel hiervoor zit hem in de massieve scharnier onderaan de vleugel die een gewicht tot 175 kilogram dragen kan.

Harmonie in volmaaktheid

Techniek en optiek gaan hierbij hand in hand. De draaibegrenzer, die het overdraaien van de deurvleugel verhinderd, wordt pas zichtbaar bij het openen van de deur. Door de stevigheid van het glas en de veilige bevestiging van de onderdelen is een maximale stabiliteit verzekerd – zelfs na vele jaren is de vleugel nog makkelijk te bedienen.

 

Naadloos geïntegreerd

De JumboLine is verkrijgbaar in alle aluschaaldesigns, alukleuren, houtsoorten en lakken van het standaard hout-alu-ramenprogramma.

Sterk beslag

Dankzij de massieve deurscharnieren zijn zelfs zware vleugels (tot 175 kilogram) voor deze grote deuren vederlicht. Zo zorgt een stevige constructie voor een lang leven.

Onzichtbare draaibegrenzer

Om de scharnieren te sparen beschikken de JumboLine-elementen over een niet zichtbare draaibegrenzer die bij openstand op 90° automatisch stopt.

Slanke profielen

De deur mag nog zo hoog en zwaar zijn, de vleugel ziet er even slank uit als bij al onze elegante draai-kip-ramen.