Unilux Maxxiglass Schuif-vouw-elementen exterior

Hier staat niet langer iets in de weg. Planten of staanlampen dienen niet langer weggeschoven te worden, de vleugels van Exterior worden naar buiten opengevouwen. Zo ontstaat een opening tot 7,70 meter breedte en 2,80 meter hoogte. Interessant is ook dat na een regenbui het water buiten blijft.

Voorbeeldige stevigheid

Exterior is een staaltje van solidariteit en robuustheid van de QTREX constructies. Met aluminium als dragend materiaal en hout als bekleding wordt een hoge stevigheid bereikt waarbij alles perfect samenpast.

 

Oppervlakken

Een streling voor het oog: Exterior is beschikbaar in de houtsoorten, uitvoeringen, kleuren en lakken van het QTREX hout-aluminium-ramenprogramma. Op aanvraag ook met drievoudige warmteisolerende beglazing. De buitenkruk kan qua kleur aangepast worden aan de kleur van het element. Op verzoek is Exterior ook beschikbaar met ingewerkte vloerdorpel.

Naadloos ingewerkt

Indien vereist kunnen de looprollen van de vleugel in de bodem geïntegreerd worden, de basis voor een vlakke vloerdorpel en een barrièrevrije overgang.

Vrije binnenruimte

Door de vleugels naar buiten open te laten vouwen blijft de ruimte binnen vrij. Regendruppels lopen bij het openen na een regenbui niet af op de vloer maar op het terras buiten.

Kruk

Practisch als men snel even naar buiten wil. Afhankelijk van de elementopdeling kan de kruk met een practische drukker (in dezelfde kleur als het element buiten) uitgerust worden.