De cassette deur

De cassette deur beschikt over een rechthoekig cassettemotief dat gelijkmatig over het paneel verdeeld is. Dit deurtype is zowel geschikt voor gebouwen met een traditionele bouwstijl, alsook voor moderne gebouwen. Standaard afmetingen voor dit deurtype tot 6 x 3 m. Grotere afmetingen kunnen op verzoek geproduceerd worden.

Houtnerf motief

houtnerf motief Cassette panelen zijn voorzien van een houtnerf motief. Standaardkleur RAL 9016 wit. Afwerking in iedere RAL-kleur mogelijk.
cassette garagedeur geplaatst

Het deurblad

 
doorsnede deurblad garagepoort

Deurblad bestaat uit 40 mm dikke geisoleerde panelen met PU-hardschuim.

Dubbelwandig paneel met oppervlakte bescherming:

  • 1. polyurethaan hardschuim
  • 2. staal
  • 3. zink coating
  • 4. phosphaat basis coating
  • 5-6. polyester coating garandeert langdurige kleur echtheid zonder onderhoud.

Levering met 10 jaar garantie tegen roestvorming.

Beslagtype

 

Beslagtype M40

Het M40 railsysteem is voorzien van voorgemonteerde extensieveren, staalkabels en toebehoren. Dit deurtype kent een uiterst snelle en eenvoudige montage. De maximale afmeting voor het beslagtype M40 bedraagt 3000 x 2500 mm.

beslagtype m40 railsysteem

Beslagtype TL

Het TL railsysteem is voorzien van torsieveren die zorgen voor een perfekte gewichtsbalans in iedere afmeting. Dit beslagtype wordt ook geleverd indien een loopdeur wordt toegepast.

beslagtype TL-railsysteem

Deuren

 
Zijdeuren bieden een extra toegang tot de garage en worden door ons in een optisch identieke uitvoering als de garagedeur geproduceerd. De zijdeur bestaat uit 40 mm dikke PU-geisoleerde panelen en is voorzien van slot, handgreep en deurdranger. Het gegalvaniseerde en gelakte stalen frame kan in de opening of achter de opening gemonteerd worden. Cassette garagepoort met zijdeuren
Een loopdeur kan in de garagedeur gemonteerd worden indien er geen andere toegangsdeur beschikbaar is. De extra lage drempel van ons nieuwe "low step" systeem biedt een comfortabele doorgang voor personen, fietsen of scooters. Cassette garagepoort met een  loopdeur

Vensters en decoraties

 
  • door gebruik te maken van vensters en decoratieve elementen krijgt uw garage een nog exclusievere en individuele uitstraling:
standaard venster garagedeur kruis venster garagedeur 4 delige set vensters garagedeur
standaard "kruis" "sunrise" (4-delige set)
  • vensters zijn voorzien van een doorzichtige, gematteerde, of "frosted" acrylaat beglazing:
helder glas garagedeur mat glas garagedeur frozen glas garagedeur
helder glas mat glas "frozen" glas