Residentieel aluminium

Waneer de garagedeur architectonisch perfect moet aansluiten op de beglaasde facade van een woning, biedt het deurtype Full View Aluminium optimale mogelijkheden. Standaardkleur is geannodiseerd aluminium, maar voorzien van een RAL-coating past dit deurtype perfect bij iedere woningfacade. Standaard afmetingen voor dit deurtype tot 6 x 3 m. Grotere afmetingen kunnen op verzoek geproduceerd worden.

Residentieel aluminium garagedeur geplaatst

Full View paneel

 
full view paneel

Keuze aan diverse type beglazingen zoals dubbel acrylaat of polycarbonaat, in doorzichtige, gematteerde of "frosted" uitvoering. Op verzoek zijn afwijkende beglazingen of veiligheidsbeglazingen leverbaar.

helder glas garagedeur mat glas garagedeur frozen glas garagedeur
helder glas mat glas "frozen" glas

Thermo profiel

 

Deze profielen met koudebrug verhogen de thermische waarde van de full view deuren met circa 30%. De profielen worden op verzoek tegen meerprijs toegepast in onze TL-full view deuren.

thermo profiel garagedeur

Beslagtype TL

 
beslagtype TL-railsysteem

Het TL railsysteem is voorzien van torsieveren die zorgen voor een perfekte gewichtsbalans in iedere afmeting. Dit beslagtype wordt ook geleverd indien een loopdeur wordt toegepast.

Deuren

 

Zijdeuren bieden een extra toegang tot de garage en worden door ons in een optisch identieke uitvoering als de garagedeur geproduceerd. De zijdeur bestaat uit 40 mm dikke PU-geisoleerde panelen en is voorzien van slot, handgreep en deurdranger. Het gegalvaniseerde en gelakte stalen frame kan in de opening of achter de opening gemonteerd worden.

garagepoort met zijdeuren

Decoraties

 
plaatsing full-view panelen garagepoort

Er is een ruime keuze aan dekoratieve aluminium elementen in standaard configuraties. Uiteraard kunnen deze elementen ook gecombineerd worden met vensters en is het mogelijk om het uiterlijk op individueel verzoek te configureren.