TLP-SP polycarbonaat

Sectionaldeur met een doorlopende 25 mm sterke polycarbonaat beglazing. Frameconstructie zonder vertikale tussenstijlen. Standaard afmetingen voor dit deurtype tot 5 x 3 m. Grotere afmetingen kunnen op verzoek geproduceerd worden.

TLP-SP polycarbonaat garagedeur geplaatst

Full View paneel

 
full-view paneel garagepoort

Keuze aan diverse type beglazingen zoals dubbel polycarbonaat verkrijgbaar in transparante, groene of bruine uitvoering. Het aluminium frame kan in iedere gewenste RAL kleur geleverd worden.

transparante dubbel polycarbonaat groene dubbel polycarbonaat bruine dubbel polycarbonaat
transparante groene bruine

Thermo profiel

 

Deze profielen met koudebrug verhogen de thermische waarde van de full view deuren met circa 30%. De profielen worden op verzoek tegen meerprijs toegepast in onze TL-full view deuren.

thermo profiel garagepoort

Beslagtype TL

 
beslagtype TL-railsysteem

Het TL railsysteem is voorzien van torsieveren die zorgen voor een perfekte gewichtsbalans in iedere afmeting. Dit beslagtype wordt ook geleverd indien een loopdeur wordt toegepast.

Deuren

 

Zijdeuren bieden een extra toegang tot de garage en worden door ons in een optisch identieke uitvoering als de garagedeur geproduceerd. De zijdeur bestaat uit 40 mm dikke PU-geisoleerde panelen en is voorzien van slot, handgreep en deurdranger. Het gegalvaniseerde en gelakte stalen frame kan in de opening of achter de opening gemonteerd worden.

garagepoort met zijdeuren