Vlak (Flush)

Het deurtype "vlak" is voorzien van vlakke panelen met een stucco of woodgrain/houtnerf motief en biedt een uiterlijk dat zowel bij een klassieke als ook bij een moderne bouwstijl past. Dit deurtype is uitermate geschikt om te combineren met roestvrijstalen vensters. Standaard afmetingen voor dit deurtype tot 6 x 3 m. Grotere afmetingen kunnen op verzoek geproduceerd worden.

standaardkleur
wit grijs
RAL 9016 RAL 7016
Het deurtype "vlak" is verkrijgbaar in de standaardkleuren RAL 9016 wit en RAL 7016 anthraciet en is beschikbaar met een stucco of houtnerf motief. Afwerking in iedere RAL-kleur mogelijk.
houtnerf motief garagedeur stucco motief garagedeur
houtnerf motief stucco motief
vlak|flush garagedeur geplaatst

Het deurblad

 

Deurblad bestaat uit 40 mm dikke geisoleerde panelen met PU-hardschuim.

Dubbelwandig paneel met oppervlakte bescherming:

  • 1. polyurethaan hardschuim
  • 2. staal
  • 3. zink coating
  • 4. phosphaat basis coating
  • 5-6. polyester coating garandeert langdurige kleur echtheid zonder onderhoud.

Levering met 10 jaar garantie tegen roestvorming.

doorsnede deurblad garagepoort

Beslagtype

 
beslagtype m40 railsysteem

Beslagtype M40

Het M40 railsysteem is voorzien van voorgemonteerde extensieveren, staalkabels en toebehoren. Dit deurtype kent een uiterst snelle en eenvoudige montage. De maximale afmeting voor het beslagtype M40 bedraagt 3000 x 2500 mm.

beslagtype TL-railsysteem

Beslagtype TL

Het TL railsysteem is voorzien van torsieveren die zorgen voor een perfekte gewichtsbalans in iedere afmeting. Dit beslagtype wordt ook geleverd indien een loopdeur wordt toegepast.

Deuren

 
Zijdeuren bieden een extra toegang tot de garage en worden door ons in een optisch identieke uitvoering als de garagedeur geproduceerd. De zijdeur bestaat uit 40 mm dikke PU-geisoleerde panelen en is voorzien van slot, handgreep en deurdranger. Het gegalvaniseerde en gelakte stalen frame kan in de opening of achter de opening gemonteerd worden. garagepoort met zijdeur
Een loopdeur kan in de garagedeur gemonteerd worden indien er geen andere toegangsdeur beschikbaar is. De extra lage drempel van ons nieuwe "low step" systeem biedt een comfortabele doorgang voor personen, fietsen of scooters. garagepoort met loopdeur

Vensters en decoraties

 
  • door gebruik te maken van vensters en decoratieve elementen krijgt uw garage een nog exclusievere en individuele uitstraling:
standaard venster garagedeur kruis venster garagedeur 4-delige set vensters garagedeur
standaard "kruis" "sunrise" (4-delige set)
  • vensters zijn voorzien van een doorzichtige, gematteerde, of "frosted" acrylaat beglazing:
helder glas garagedeur mat glas garagedeur frozen glas garagedeur
helder glas mat glas "frozen" glas
  • Full View panelen kunnen in standaard geannodiseerde aluminium uitvoering of gelakt geleverd worden

full-view panelen garagedeur

  • nieuw! vensters met RVS frame
Toepassing van onze roestvrijstalen vensters geeft uw garagedeur een moderne en bijzondere uitstraling. roestvrij stalen vensters garagedeur