Wood midrib

Het Wood Flush vlakke deurbladtype is voorzien van een UV-bestendige coating met een natuurlijk uiterlijk. Samen met de op het paneel aangebrachte houtnerf structuur biedt dit deurblad het uiterlijk van een solide 50 tot 60 cm hoog plankmotief. Standaard afmetingen voor dit deurtype tot 6 x 3 m. Grotere afmetingen kunnen op verzoek geproduceerd worden.

De vlakke Wood Flush panelen zijn verkrijgbaar met een houtnerf motief en een golden oak coating met natuurlijke uitstraling.
golden oak  
Wood vlak|flush garagedeur geplaatst

Het deurblad

 
doorsnede deurblad garagepoort

Deurblad bestaat uit 40 mm dikke geisoleerde panelen met PU-hardschuim.

Dubbelwandig paneel met oppervlakte bescherming:

  • 1. polyurethaan hardschuim
  • 2. staal
  • 3. zink coating
  • 4. phosphaat basis coating
  • 5. UV-bestendige coating met een natuurlijke houten uitstraling.

Levering met 10 jaar garantie tegen roestvorming.

Beslagtype

 

Beslagtype M40

Het M40 railsysteem is voorzien van voorgemonteerde extensieveren, staalkabels en toebehoren. Dit deurtype kent een uiterst snelle en eenvoudige montage. De maximale afmeting voor het beslagtype M40 bedraagt 3000 x 2500 mm.

beslagtype m40 railsysteem

Beslagtype TL

Het TL railsysteem is voorzien van torsieveren die zorgen voor een perfekte gewichtsbalans in iedere afmeting. Dit beslagtype wordt ook geleverd indien een loopdeur wordt toegepast.

beslagtype TL-railsysteem

Deuren

 
Zijdeuren bieden een extra toegang tot de garage en worden door ons in een optisch identieke uitvoering als de garagedeur geproduceerd. De zijdeur bestaat uit 40 mm dikke PU-geisoleerde panelen en is voorzien van slot, handgreep en deurdranger. Het gegalvaniseerde en gelakte stalen frame kan in de opening of achter de opening gemonteerd worden. garagepoort met zijdeur hout
Een loopdeur kan in de garagedeur gemonteerd worden indien er geen andere toegangsdeur beschikbaar is. De extra lage drempel van ons nieuwe "low step" systeem biedt een comfortabele doorgang voor personen, fietsen of scooters. garagepoort met loopdeur hout

Vensters en decoraties

 
  • door gebruik te maken van vensters en decoratieve elementen krijgt uw garage een nog exclusievere en individuele uitstraling:
standaard venster garagedeur kruis venster garagedeur 4-delige set vensters garagedeur
standaard "kruis" "sunrise" (4-delige set)
  • vensters zijn voorzien van een doorzichtige, gematteerde, of "frosted" acrylaat beglazing:
helder glas garagedeur mat glas garagedeur frozen glas garagedeur
helder glas mat glas "frozen" glas
  • Full vision geannodiseerde aluminium panelen kunnen eveneens worden voorzien van een wood effect coating;

full-view panelen garagedeur oak

  • nieuw! vensters met RVS frame
Toepassing van onze roestvrijstalen vensters geeft uw garagedeur een moderne en bijzondere uitstraling. roestvrij stalen vensters garagedeur