Vormen

Op gebied van vormen zijn er practisch geen grenzen in onze hout-alu-ramen. Driehoekige of ronde ramen? Segment- of rondbogen? Uw Qtrex vakhandelaar toont u de mogelijkheden.

Raamvormen

Design

U vindt vast het gewenste design. Qtrex biedt hout-alu-ramen in drie varianten: LivingLine, ModernLine of DesignLine.

Kleinhouten roeden

Kleinhouten zijn optisch het puntje op de i. Zij bepalen de stijl van en geven een individuele look aan uw woning. Ons aanbod aan kleinhouten/roeden bestaat uit vier reeksen – voor elke smaak de passende uitvoering:

Glasdelende kleinhouten/roeden
De originele. Brede kleinhouten/roeden, imposante uitstraling (vooral bij grote ramen).

Opgelijmde kleinhouten/roeden
De klassieke. Mooi slank (ook in prijs), met een sterke aanblik.

Binnenliggende aluminiumkleinhouten/roeden
De onderhoudsvriendelijke. Deze liggen in de tussenschijfruimte, daardoor kan het raam gereinigd worden als een raam zonder kleinhouten/roeden.Voor deze practische uitvoering biedt Qtrex voor de houtsoorten den, eik, els en lariks kleinhouten aan in dezelfde kleur dan de aluminiumschaal aan de buitenzijde en aan de binnenzijde in de overeenstemmende kleur van het hout.

Binnenliggende messingkleinhouten/roeden
De tijdloze. De slanke messingvariante is een evergreen en tevens onderhoudsvriendelijk daar de kleinhouten/roeden tussen de glasschijven liggen.

Glasdelende kleinhouten/roeden Verzegelde kleinhouten/roeden Binnenliggende Alu-kleinhouten/roeden Binnenliggende Messing-kleinhouten/roeden
Glasdelende kleinhouten/roeden
Verzegelde kleinhouten/roeden
Binnenliggende Alu-kleinhouten/roeden
Binnenliggende Messing-kleinhouten/roeden
 
UNILUX Raamvorm