Elk detail telt

Het ene raam is het andere niet. Het onderscheid wordt duidelijk wanneer het onder de loep genomen wordt. In iedere Qtrex constructie steken vele intelligente details die ervoor zorgen dat uw raam duurzaam is en blijft.

  • 1. Zeer geringe raamprofielbreedtes – minder raam, meer glas, meer lichtinval
  • 2. Thermisch onderbroken afstandhouders tussen de glasschijven zorgen voor een betere warmte-isolatie, een behaaglijker gevoel in de raamomgeving en minder condensvorming tijdens de koude maanden.
  • 3. Efficiënte drievoudige beglazing met een warmte-isolatiewaarde van 0,9 W/m²K. (optioneel ook dubbele beglazing met warmte-isolatiewaarde Ug = 1,1 W/m²K mogelijk.). Bij het UltraTherm raam zelfs met een uiterst efficiënte drievoudige beglazing met een warmte-isolatiewaarde Ug = 0,8 W/m²K.
  • 4. Drie verschillende houtsoorten in meubelkwaliteit die  kunnen worden afgewerkt met verschillende finishes die voor elke houtsoort specifiek zijn ontwikkeld. De verschillende afwerkingsopties zijn milieuvriendelijk, beschermen het hout tegen schadelijke Uv-stralen en benadrukken de natuurlijke uitstraling van het materiaal.
  • 5. Hoogwaardige beslaguitvoering met krachtensparende vleugelheffer en zelfsluitremming in draai- en kip-functie
 
 doorsnede Unilux houten raam