Rolluiken

Nieuwbouw

Hierbij gebruiken we een inbouwrolluiken die op het  vensterelement worden gemonteerd. De bouwdiepte van de rolluikkast is gelijk aan de dikte van de muur, zodat de kast perfect geïntegreerd wordt in de muur. Mogelijke correcties kunnen naderhand moeiteloos worden gedaan.

 inbouwrolluik pvc raam  inbouwrolluik pvc raam  inbouwrolluik pvc raam

 

Renovatie

Hier kunt u zowel voor inbouw- als voor opbouwrolluiken kiezen .

Der opbouwrolluikkasten kunnen, zoals bij inbouwkasten, onzichtbaar worden geïntegreerd in de muur. Daardoor kunt u bijkomende kosten, zoals een nieuwe verflaag, vermijden.

De opbouwkast is beschikbaar in zowel verkrijgbaar in het type raffstore als in rolluikuitvoering.

 opbouwrolluik pvc raam  opbouwrolluik pvc raam  opbouwrolluik pvc raam  opbouwrolluik pvc raam  opbouwrolluik pvc raam

Blinden

Ook bij Qtrex blinderingen zijn de keuzemogelijkheid  onbeperkt. Zowel in aluminium als in hout is er een grote verscheidenheid aan designs en uitvoeringen mogelijk.

Bekijk hier een voorbeeld en laat u inspireren door de mogelijkheden van vensterblinderingen op gebied van stijl en vormgeving.

 blauwe raam blindering pvc raam  blauwe raam blindering pvc raam  bruine raam blindering pvc raam  bruine raam blindering pvc raam  bruine raam blindering pvc raam  witte raam blindering pvc raam  raam blindering pvc raam

Insectenwering

Ook hier hebt u de keuze: de Qtrex biedt u ook een passende insectenwering aan. Zo kan u genieten van mooi weer en tegelijk de ongewenste beestjes buitenhouden.

 insectenwering pvc raam  insectenwering pvc raam  insectenwering pvc raam